Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Granola casolana amb iogurt i poma caramel·litzada

Ingredients:

250g de flocs de civada
100g de nous trinxades
50g d’avellanes torrades
50g d’ametlles torrades
3 cullerades de mel
2 cullerades d’oli de coco
2 cullerades de coco ratllat
1 cullerada de canyella en pols
1 pessic de sal gruixuda
50g de perles de xocolata negra
3 cullerades de pol·len.

Per acompanyar la granola
1 iogurt natural artesà
1 culleradeta de mel
1 poma
Canyella en pols

Elaboració 

1- En una safata apta per al forn aboqueu-hi els flocs de civada
2- Afegiu-hi: les nous trinxades, la mel, l’oli de coco, el coco ratllat, la canyella en pols i la sal gruixuda
3-Remeneu bé i enforneu a 180ºC durant 30 minuts aproximadament, remenant de tan en tant.
4- Quan s’hagi refredat, afegiu-hi les ametlles i avellanes torrades, així com 50g de perles de xocolata negra i 3 cullerades de pol·len.
5- Guardeu la granola en un pot hermètic.
6- La podeu acompanyar d’una poma tallada a dauets i cuita a la paella, al final de la cocció afegiu-hi una cullaredeta de mel perquè caramel·litzi i un polsim de canyella. Serviu la granola en un bol amb iogurt natural i la poma cuita.



Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

Què més podem visitar?

5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
5 propostes per descobrir l’Anoia en família
Mapa de l’Anoia
TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

© 2025 Anoia Turisme