Amanida d’estiu

Amanida d’estiu

Amanida d’estiu. Recepta del Somiatruites espai gastronòmic d’Igualada.

Mercat Figueter de Capellades

Mercat Figueter de Capellades

Tradicional fira-mercat de Capellades que té els seus inicis segles enrere, temps en què era una diada de compravenda de diferents productes com els fruits secs, la pesca salada, el bestiar, etc. D’entre tots, destacaven sobretot les populars figues que s’havien assecat i ensucrat prèviament a cada casa.

Mercat de la Fruita Dolça

Mercat de la Fruita Dolça

A partir del mes de Juny, es celebra a Piera el Mercat de la Fruita Dolça, principalment amb préssecs de qualitat i producte autòcton cultivat a les vinyes dels pagesos pierencs. Els pagesos elaboradors d’aquest producte, amb denominació d’origen Penedès, el venen directament i acabat de collir de les seves terres, i el Mercat és el millor aparador per donar-se a conèixer.

Vine a tastar el Préssec de la Fortesa.

Viu la Fira de la Vinyala des de casa

Viu la Fira de la Vinyala des de casa

Òdena viurà, del divendres 18 al diumenge 20 de setembre, una edició especial de la ja consolidada Fira de la Vinyala: la 9.1.
Un format adaptat a causa de la situació sanitària actual.

Festa de la Caldera

Festa de la Caldera

Si per carnaval vols menjar bé, a Montmaneu trobaràs la millor escudella barrejada. Vine a la Festa de la Caldera a viure i gaudir d’un Carnaval Rural

Petit comerç Anoia

Petit comerç Anoia

El catàleg “Petit Comerç Anoia” vol potenciar els establiments dels municipis petits de la comarca i, concretament, aquells que han apostat pels productes de proximitat, pels elaborats o transformats per petits i mitjans empresaris que han fet de la seva passió per la feina ben feta un emblema de la qualitat dels productes alimentaris de l’Anoia.

El projecte

El projecte

El Consell Comarcal de l’Anoia és un membre de la Xarxa de Productes de la Terra, agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit comarcal impulsada i coordinada per la Diputació de Barcelona, que té per finalitat enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la terra i el mar de la província de Barcelona.

LA TOSSA DE MONTBUI

LA TOSSA DE MONTBUI

Al cim de la Tossa ens podem trobar paisatges diversos, patrimoni, llegendes i una gran riquesa geològica.