Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Alta Anoia i camagrocs

Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Anoia i camagrocs

INGREDIENTS:

1kg de botifarra crua*
300g de cigronet de l’Anoia cuit*
200g de camagrocs*
1 porro*
farina
1 copeta de conyac o cervesa 1348 envellida de Espina de Ferro *
Oli d’oliva verge extra*
Brou casolà o aigua.
Sal i pebre

ELABORACIÓ:

  • Obriu la botifarra i en feu porcions de 20g, doneu forma a les mandonguilles.
  • Enfarineu les boletes i les fregiu en una cassola amb oli d’oliva. Reserveu-les.
  • En cas que els camagrocs siguin secs, hidrateu-los.
  • A la mateixa cassola hi sofregiu un porro, quan comenci a transparentar hi afegiu els camagrocs, salpebreu.
  • Un cop els camagrocs siguin cuits hi afegiu les mandonguilles reservades i una copeta de conyac. Deixar reduir uns segons.
  • Cobrir les mandonguilles amb brou o aigua i deixar fer xup-xup durant almenys 15 minuts fins obtenir una salseta.
  • Al final de la cocció hi afegiu els cigronets cuits i tapeu. Opcionalment també hi podeu afegir una picada de fruits secs.

 

Els productes marcats amb * són fets a l’Anoia

Data: 29/10/2018


Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

Què més podem visitar?

5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
5 propostes per descobrir l’Anoia en família
Mapa de l’Anoia
TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

© 2025 Anoia Turisme