Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS
  • RECETAS

    RECETAS

Conill rostit amb cargols de vinya

Ingredients per a quatre persones:
1 conill d’un kg tallat a trossos petits
2 cebes mitjanes tallades en quatre trossos
1 cap d’alls
2 tomàquets madurs
Llorer, farigola, menta, un bitxo picant, un manadet de julivert
2 kg de vinyales (cargols de vinya)
1/4 de litre d’oli d’oliva
1 copeta de vi ranci
50 g d’ametlles torrades, una llesca de pa torrat,
sal i oli

Preparació: després de rentar els cargols, els enganyem (en una cassola amb abundant aigua tèbia a foc lent, fins que s’adormin fora de la closca). Escollirem els que estiguin perfectes. Els tornarem a posar a la cassola, secs, amb una mica de sal, a coure fins que quedin secs una altra vegada. Els reservem. En una altra cassola posem oli i, quan estigui calent, afegim el conill salpebrat. Saltegem el conill, baixem el foc al mínim i afegim la ceba, els tomàquets, el llorer, la farigola, el bitxo, la menta i la copeta de vi ranci, tapem i deixem que faci xup-xup. Preparem una picada amb les ametlles, el pa torrat, el julivert, dos trossos de la ceba ja rostida i el fetge del conill ja fregit i dues dents d’all ja rostides. Quan el conill estigui tendre, s’hi afegeixen els cargols, la picada i es rectifica de sal, es deixa coure tot junt 5 minuts més i ja es pot servir.



www.restaurantsamunta.cat
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

Què més podem visitar?

5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
5 propostes per descobrir l’Anoia en família
Mapa de l’Anoia
TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Conill rostit amb cargols de vinya

www.restaurantsamunta.cat

© 2025 Anoia Turisme