Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS
  • RECEPTES

    RECEPTES

Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf

Ingredients:
250 g farina blanca ecològica
250 g farina espelta integral ecològica
10 g sal
200 g aigua
100 g oli

Preparació: mesclem els sòlids fins que quedi una massa homogènia. Afegim aigua i oli i seguim amassant fins que quedin tots els ingredients ben mesclats. Guardem la massa resultant en un bol tapat amb film, a la nevera una mitja hora. Passat aquest temps amassem la bola, l’estirem bé i li
donem la forma de la placa de forn.

Per al farcit: sofregim la ceba primer, hi afegim les bledes (o espinacs….). Un cop sofregit, hi afegim les gírgoles i deixem coure uns minuts fins que la gírgola estigui cuita. Ho retirem del foc i deixem refredar.
En una cassola amb oli hi afegim primer la botifarra crua i després la negra, estirem el farcit per sobre la massa de manera que quedi ben repartit. A continuació cal afegir les botifarres de manera que quedin ben repartides també. Preescalfar el forn a 190º i deixar coure uns 10/12 minuts a 180º. Amanir la coca amb un oli d’all i julivert o bé un oli picant o unes gotes d’oli de tòfona.

Servir amb unes fulles d’enciam i unes rodanxes de tomàquet, si n’és temporada.



www.lafondadelsaumell.cat
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

Què més podem visitar?

5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
5 propostes per descobrir l’Anoia en família
Mapa de l’Anoia
TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf

www.lafondadelsaumell.cat

© 2025 Anoia Turisme