Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Can Mabres, carn de criança natural directe del camp a la porta de casa

Can Mabres és una explotació agropecuària familiar destinada bàsicament a l’engreix de vedells (des dels 5 mesos), elaboració i distribució del producte, sense passar per cap distribuïdora, ni centres logístics, sempre a les mateixes mans fins que arriba a casa del client. Pràcticament, tot el cercle de producció en un paratge natural de Castellolí.

Els vedells de Can Mabres segueixen un sistema de criança natural, són nascuts i crescuts al Pirineu, a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos. Quan arriben als camps de Castellolí, i durant la primera fase d’engreix (fins als 9 mesos) segueixen lliures i s’alimenten de les pastures i del farratge que es cultiva a les terres de Can Mabres.

La qualitat per damunt de tot

La qualitat és el principal objectiu, aconseguir una carn el més saludable possible és la fita per la qual Can Mabres no deixa d’innovar i cercar noves metodologies per millorar la qualitat de vida dels vedells i del medi que els envolta. Per això, entre altres mètodes aplicats, durant l’última fase de l’engreix, als vedells els hi donen una alimentació rica en omega-3, per aconseguir un major percentatge de grasses insaturades (grassa bona, des del punt de vista cardiovascular).

A Can Mabres tenen obrador o sala d’especejament pròpia. Tota la carn la tallen a mà. Elaboren productes com les Tartar Burguer (hamburgueses) de manera artesana, botifarres, mandonguilles, salsitxes de vedella, mini mandonguilles, pilota pel caldo… Una gran varietat de productes de gran qualitat que es poden trobar en alguns supermercats o que es poden comprar a través d’internet www.canmabres.com i que serveixen a la porta de casa.

L’empresa, que només fa 5 anys que es dedica a l’elaboració de carn, ja ha aconseguit l’admiració d’un gran públic i grans cadenes de supermercats d’alimentació que demanden ser distribuïdors dels seus productes. De moment, Can Mabres només s’ha deixat seduir per Caprabo, líder en distribució de productes de proximitat, la cadena Veritas, famosa per la seva especialització en alimentació ecològica i alguns restaurants de bona reputació.

Empresa solidària

Can Mabres és una empresa petita però amb espai per a col·laboracions solidàries, per això, de la distribució del producte se n’encarrega Mansol Projectes, un centre especial de treball que dóna feina a persones en situació d’exclusió social i amb discapacitat física.

Can Mabres és també un centre amb consciència mediambiental i per això desenvolupen a les seves terres un pla tècnic de gestió forestal per fer aclarides d’arbres selectives i podes fins a 3 metres d’alçada. Això fa que el sol entri dins del bosc i creixi l’ herba que serveix per pasturar els animals. Amb aquest sistema de pastures s’aconsegueix tenir el sotabosc net i menjar pels animals i es contribueix al manteniment del paisatge de la zona ajudant a prevenir incendis forestals.

Can Mabres és una d’aquelles empreses exemplars de gran prestigi en el seu sector, una marca de la qual l’Anoia s’enorgulleix d’acollir en el seu territori.



Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

Què més podem visitar?

5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
5 propostes per descobrir l’Anoia en família
Mapa de l’Anoia
TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

© 2025 Anoia Turisme