Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS
  • RECEPTES

    RECEPTES

  • RECEPTES

    RECEPTES

  • RECEPTES

    RECEPTES

    Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf

    Ingredients:
    250 g farina blanca ecològica
    250 g farina espelta integral ecològica
    10 g sal
    200 g aigua
    100 g oli

    Preparació: mesclem els sòlids fins que quedi una massa homogènia. Afegim aigua i oli i seguim amassant fins que quedin tots els ingredients ben mesclats. Guardem la massa resultant en un bol tapat amb film, a la nevera una mitja hora. Passat aquest temps amassem la bola, l’estirem bé i li
    donem la forma de la placa de forn.

    Per al farcit: sofregim la ceba primer, hi afegim les bledes (o espinacs….). Un cop sofregit, hi afegim les gírgoles i deixem coure uns minuts fins que la gírgola estigui cuita. Ho retirem del foc i deixem refredar.
    En una cassola amb oli hi afegim primer la botifarra crua i després la negra, estirem el farcit per sobre la massa de manera que quedi ben repartit. A continuació cal afegir les botifarres de manera que quedin ben repartides també. Preescalfar el forn a 190º i deixar coure uns 10/12 minuts a 180º. Amanir la coca amb un oli d’all i julivert o bé un oli picant o unes gotes d’oli de tòfona.

    Servir amb unes fulles d’enciam i unes rodanxes de tomàquet, si n’és temporada.



    www.lafondadelsaumell.cat
    Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

    Què més podem visitar?

    5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
    Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
    10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
    Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
    5 propostes per descobrir l’Anoia en família
    Mapa de l’Anoia
    TOP ANOIA
    TOP ANOIA
    ANOIA, TERRA DE CASTELLS
    ANOIA, TERRA DE CASTELLS
    SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
    I RODALIES
    To navigate, press the arrow keys.

    © 2025 Anoia Turisme

    BESbswy