Formatgeria Ancosa, formatges de qualitat i proximitat
La Formatgeria Ancosa prioritza la qualitat del producte per a donar com a resultat formatges de proximitat elaborats de manera artesanal, a La Llacuna.
Van començar treballant només amb llet d’ovella crua, però han introduït també la llet de vaca. Són dels pocs en fer mató d’ovella; també fan el serrat que és el formatge típic de pastor i dels més antics del país, i el tupí, que és un formatge d’aprofitament amb una segona fermentació.
Els trobaràs al Camí del Agullons de la Llacuna.
Contacta-hi a ancosa@formatgeriaancosa.cat
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada