Galtes de porc rostides
Ingredients per a quatre persones:
4 Galtes de porc
6 Pastanagues
3 Patates monalisa
1 Porro
2 Cebes
1 Vas de vi blanc
Oli, sal, pebre i herbes aromàtiques
Preparació: netejar, salpebrar i deixar reposar un dia abans de rostir les galtes amb el vi i les herbes.
Tallar les verdures a daus menys les patates. Primer, sofregir l’all i després afegir la resta, uns 15 minuts.
Afegir-hi les galtes, que prèviamente haurem rostit durant una hora i coure-ho junt al forn uns 5 minuts.
A part, bullirem les patates i després les pelem i tallem a daus per fregir-les i posar-les de guarnició.
www.hotel-robert.com
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada