Granola casolana amb iogurt i poma caramel·litzada
Ingredients:
250g de flocs de civada
 100g de nous trinxades
 50g d’avellanes torrades
 50g d’ametlles torrades
 3 cullerades de mel
 2 cullerades d’oli de coco
 2 cullerades de coco ratllat
 1 cullerada de canyella en pols
 1 pessic de sal gruixuda
 50g de perles de xocolata negra
 3 cullerades de pol·len.
Per acompanyar la granola
 1 iogurt natural artesà
 1 culleradeta de mel
 1 poma
 Canyella en pols
Elaboració
1- En una safata apta per al forn aboqueu-hi els flocs de civada
 2- Afegiu-hi: les nous trinxades, la mel, l’oli de coco, el coco ratllat, la canyella en pols i la sal gruixuda
 3-Remeneu bé i enforneu a 180ºC durant 30 minuts aproximadament, remenant de tan en tant.
 4- Quan s’hagi refredat, afegiu-hi les ametlles i avellanes torrades, així com 50g de perles de xocolata negra i 3 cullerades de pol·len.
 5- Guardeu la granola en un pot hermètic.
 6- La podeu acompanyar d’una poma tallada a dauets i cuita a la paella, al final de la cocció afegiu-hi una cullaredeta de mel perquè caramel·litzi i un polsim de canyella. Serviu la granola en un bol amb iogurt natural i la poma cuita.
 
 





