Granola casolana amb iogurt i poma caramel·litzada
Ingredients:
250g de flocs de civada
100g de nous trinxades
50g d’avellanes torrades
50g d’ametlles torrades
3 cullerades de mel
2 cullerades d’oli de coco
2 cullerades de coco ratllat
1 cullerada de canyella en pols
1 pessic de sal gruixuda
50g de perles de xocolata negra
3 cullerades de pol·len.
Per acompanyar la granola
1 iogurt natural artesà
1 culleradeta de mel
1 poma
Canyella en pols
Elaboració
1- En una safata apta per al forn aboqueu-hi els flocs de civada
2- Afegiu-hi: les nous trinxades, la mel, l’oli de coco, el coco ratllat, la canyella en pols i la sal gruixuda
3-Remeneu bé i enforneu a 180ºC durant 30 minuts aproximadament, remenant de tan en tant.
4- Quan s’hagi refredat, afegiu-hi les ametlles i avellanes torrades, així com 50g de perles de xocolata negra i 3 cullerades de pol·len.
5- Guardeu la granola en un pot hermètic.
6- La podeu acompanyar d’una poma tallada a dauets i cuita a la paella, al final de la cocció afegiu-hi una cullaredeta de mel perquè caramel·litzi i un polsim de canyella. Serviu la granola en un bol amb iogurt natural i la poma cuita.