Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Alta Anoia i camagrocs
Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Anoia i camagrocs
INGREDIENTS:
1kg de botifarra crua*
300g de cigronet de l’Anoia cuit*
200g de camagrocs*
1 porro*
farina
1 copeta de conyac o cervesa 1348 envellida de Espina de Ferro *
Oli d’oliva verge extra*
Brou casolà o aigua.
Sal i pebre
ELABORACIÓ:
- Obriu la botifarra i en feu porcions de 20g, doneu forma a les mandonguilles.
- Enfarineu les boletes i les fregiu en una cassola amb oli d’oliva. Reserveu-les.
- En cas que els camagrocs siguin secs, hidrateu-los.
- A la mateixa cassola hi sofregiu un porro, quan comenci a transparentar hi afegiu els camagrocs, salpebreu.
- Un cop els camagrocs siguin cuits hi afegiu les mandonguilles reservades i una copeta de conyac. Deixar reduir uns segons.
- Cobrir les mandonguilles amb brou o aigua i deixar fer xup-xup durant almenys 15 minuts fins obtenir una salseta.
- Al final de la cocció hi afegiu els cigronets cuits i tapeu. Opcionalment també hi podeu afegir una picada de fruits secs.
Els productes marcats amb * són fets a l’Anoia
Data: 29/10/2018
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada