Molí d’oli Can Gibert, més de cent anys de tradició i qualitat
La tradició familiar de Molí d’oli Can Gibert, a Sant Genís, Jorba, va començar fa més de cent anys, amb un objectiu: produir oli de qualitat. “El primer molí data d’abans del 1800”, explica Josep Torra, els avis del qual ja feien oli per donar valor afegit als productes del camp, en aquest cas a l’oliva. “Antigament algunes cases tenien molins, i els pagesos dels voltants hi portaven les olives per moldre-les”.
Actualment els encarregats de l’empresa familiar són principalment Josep Torra i la seva filla, centrats com els seus avantpassats en la tradició i la qualitat. Destaquen que el seu oli és natural i de proximitat, amb dues varietats principals, Arbequina i Vera. Del de Vera en van fer un oli molt especial, el de Llum de Lluna, fet de nit, a la llum de la Lluna, cosa que li proporciona unes qualitats en l’aroma i el gust molt particulars.
La campanya de l’oli comença al novembre i acaba cap al gener, durant la qual petits productors d’olives de la comarca també les porten al Molí d’oli Can Gibert per fer-hi el seu oli. D’oli, però, en vénen tot l’any, a clients que busquen “tradició i qualitat”, i a restaurants i botigues de la comarca. L’objectiu de Josep Torra és, a curt termini, potenciar el producte dins el món de l’hostaleria a la comarca i fer-lo arribar a les fires, com a producte diferent i de qualitat.
Visita el Molí d’oli Can Gibert
A Molí d’oli Can Gibert la teva visita es converteix en una experiència organolèptica que no oblidaràs mai. A través dels sentits descobrireu tots els secrets de Can Gibert. T’hi apuntes?
Utilitza el sistema de reserves de la web o bé truca al telèfon 676768511.
També pots contactar-hi per correu electrònic hola@molidolicangibert.com
https://molidolicangibert.com/