Faves a la Catalana

Faves a la Catalana. Recepta del Restaurant Casa Roure d’Igualada.


Bacallà a la mel

Bacallà a la mel. Recepta del Restaurant Hotel Tall de Conill de Capellades.


Galtes de porc rostides

Galtes de porc rostides. Recepta de l’Hotel Robert de la Pobla de Claramunt.


Mini cassoleta de l’Anoia

Mini cassoleta de l’Anoia. Recepta del Restaurant El Mirall d’Igualada.


Caprici de iogurt

Caprici de iogurt. Recepta del Restaurant Masia la Figuera de l’Astor – Pujalt.


Granola casolana amb iogurt i poma caramel·litzada

Una recepta fàcil de fer i saludable. Ideal per a un bon esmorzar.


Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Alta Anoia i camagrocs

Una recepta de cuina ideal per aquest temps de tardor.

Data inici: 29/10/2018

Farcellets de xai amb poma

Farcellets de xai amb poma, recepta ideal per un dia d’hivern


Semifred de cava

Recepta refrescant ideal per fer de postres

Data inici: 10/01/2019

Productes Ecològics Puig Aguilera, xai ecològic de la granja a la taula

Al peu del Puig Aguilera, a Can Jorba de les Planes (Òdena) fa generacions que es dediquen al camp i al voltant de mig segle que es dediquen a la ramaderia. Des del 2010 crien xais amb models de producció ecològica.

Data inici: 27/11/2018