Newsletter
COVID-19
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • On comprar
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
  • Escapa’t a l’Anoia
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Bacallà a la mel

Ingredients per a quatre persones:
4 talls de bacallà dessalat de 200 g cada un
2 patates mitjanes
1 ceba
4 fulles de llorer
50 g de mantega
100 g de farina
1 cullerada de mel
2 rovells d’ou
2 grans d’all
1 raget d’oli verge

Preparació: posarem l´aigua a bullir, amb les fulles de llorer, la ceba tallada a la juliana i les patates
tallades a rodanxes del gruix d’una moneda. Quan les patates quasi estiguin cuites hi afegirem el bacallà i abaixarem el foc al mínim, que no bulli. Ja tot cuit, ho reservarem en calent a punt d’emplatar. Farem un roux (mantega i farina) i ho mullarem a l’aigua amb què hem bullit el bacallà. Hi ajuntarem els rovells. Farem un allioli negat.

Muntatge del plat: col·locarem el bacallà sobre les rodanxes de patates. Sobre el bacallà hi posarem
la juliana de ceba. Hi tirarem una mica d’allioli negat hi ho naparem amb la salsa. Al final ho
glacejarem a la gratinadora.



www.talldeconill.com
Share Button
Anoia Arròs Paperer Art barraques de pedra seca Bellprat botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral cassola Castells cigronet Cultura Festa figues Fira formatge fruita dolça GASTRONOMIA Història Igualada La Llacuna La Torre de Claramunt Llibres Mala Dona Medieval mel mercat Modernisme Montserrat Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi Vila del Llibre Vilanova del Camí vinya Òdena

Què més podem visitar?

TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Bacallà a la mel

www.talldeconill.com

Newsletter

Si vols descobrir l’Anoia, rebre recomanacions d’activitats, rutes, sortides, … saber què no ets pots perdre del seu patrimoni, cultura i gastronomia, i conèixer l’agenda dels esdeveniments més destacats, subscriu-te al butlletí d’Anoia Turisme.