Faves a la Catalana
Ingredients per a quatre persones:
4 kg de faves tendres
2 cebes tendres
1 manat d’alls tendres
4 talls de cansalada
1 botifarra negra grossa
1/2 litre de vi blanc
Llorer, fulles de menta, pebre vermell, oli i sal
Preparació: es talla la cansalada a trossets i es posa amb oli a sofregir. Quan ja estigui rossa es tira la ceba i els alls tallats petits, les fulles de menta, el llorer i el pebre vermell, i ho sofregiu fins que la ceba estigui tova. Afegiu les faves pelades, el vi blanc i la sal i es deixa coure fins que les faves canvien de color, aproximadament al cap d’una hora i mitja. Per últim es posa la botifarra negra a trossos grossos perquè no se’ns desfaci; ho deixem deu minuts més i ja les tenim a punt.
Anoia
Art
botifarra
Bruc
Cabrera d'Anoia
Calaf
Capellades
cargols
Carme
Castell d'Orpí
Castellolí
Castells
cava
cigronet
Cinema
Cultura
enoturisme
Festa
Fira
formatge
GASTRONOMIA
Història
Igualada
Industrial
Jorba
La Llacuna
La Pobla de Claramunt
Medieval
mel
mercat
Piera
pollastre
préssec
Pujalt
recepta
Reis
restaurant
rural
Salts d'Aigua
Teatre
Timbaler
Vallbona d'Anoia
Veciana
vi
Òdena
Què més podem visitar?

FineArt Igualada
22/02/2019 fins 17/03/2019

Festa de la Caldera
03/03/2019

Mercat Figueter
17/03/2019

La Mostra d’Igualada
04/04/2019 fins 07/04/2019