Newsletter
COVID-19
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • On comprar
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
  • Escapa’t a l’Anoia
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Faves a la Catalana

Ingredients per a quatre persones:
4 kg de faves tendres
2 cebes tendres
1 manat d’alls tendres
4 talls de cansalada
1 botifarra negra grossa
1/2 litre de vi blanc
Llorer, fulles de menta, pebre vermell, oli i sal

Preparació: es talla la cansalada a trossets i es posa amb oli a sofregir. Quan ja estigui rossa es tira la ceba i els alls tallats petits, les fulles de menta, el llorer i el pebre vermell, i ho sofregiu fins que la ceba estigui tova. Afegiu les faves pelades, el vi blanc i la sal i es deixa coure fins que les faves canvien de color, aproximadament al cap d’una hora i mitja. Per últim es posa la botifarra negra a trossos grossos perquè no se’ns desfaci; ho deixem deu minuts més i ja les tenim a punt.



Share Button
Anoia Arròs Paperer Art barraques de pedra seca Bellprat botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral cassola Castells cigronet Cultura Festa figues Fira formatge fruita dolça GASTRONOMIA Història Igualada La Llacuna La Torre de Claramunt Llibres Mala Dona Medieval mel mercat Modernisme Montserrat Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi Vila del Llibre Vilanova del Camí vinya Òdena

Què més podem visitar?

TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Faves a la Catalana


Newsletter

Si vols descobrir l’Anoia, rebre recomanacions d’activitats, rutes, sortides, … saber què no ets pots perdre del seu patrimoni, cultura i gastronomia, i conèixer l’agenda dels esdeveniments més destacats, subscriu-te al butlletí d’Anoia Turisme.