Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior i concertada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Receptes
      • On comprar
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
  • Escapa’t a l’Anoia
  • Menjar i dormir
    • Mapa
    • Dormir
    • Menjar
  • Blog
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Faves a la Catalana

Ingredients per a quatre persones:
4 kg de faves tendres
2 cebes tendres
1 manat d’alls tendres
4 talls de cansalada
1 botifarra negra grossa
1/2 litre de vi blanc
Llorer, fulles de menta, pebre vermell, oli i sal

Preparació: es talla la cansalada a trossets i es posa amb oli a sofregir. Quan ja estigui rossa es tira la ceba i els alls tallats petits, les fulles de menta, el llorer i el pebre vermell, i ho sofregiu fins que la ceba estigui tova. Afegiu les faves pelades, el vi blanc i la sal i es deixa coure fins que les faves canvien de color, aproximadament al cap d’una hora i mitja. Per últim es posa la botifarra negra a trossos grossos perquè no se’ns desfaci; ho deixem deu minuts més i ja les tenim a punt.




Share Button
Anoia Art botifarra Bruc Cabrera d'Anoia Calaf Capellades cargols Carme Castell d'Orpí Castellolí Castells cava cigronet Cinema Cultura enoturisme Festa Fira formatge GASTRONOMIA Història Igualada Industrial Jorba La Llacuna La Pobla de Claramunt Medieval mel mercat Piera pollastre préssec Pujalt recepta Reis restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Timbaler Vallbona d'Anoia Veciana vi Òdena

Què més podem visitar?

FineArt Igualada 22/02/2019 fins 17/03/2019
Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola 03/03/2019
Festa de la Caldera 03/03/2019
Mercat Figueter 17/03/2019
Eixarcolant (Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades) 13/04/2019
La Mostra d’Igualada 04/04/2019 fins 07/04/2019
TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Faves a la Catalana