Semifred de cava
INGREDIENTS:
Pel semifred:
4 ous*
60g de sucre 300ml de cava*
200ml de nata
Per acompanyar:
Carquinyolis* o galetes
Raïm
ELABORACIÓ:
- Barregem 4 rovells d’ous de l’Anoia amb 60g de sucre, batem amb les barnilles elèctriques fins que canviin de color (blanquejar).
- Afegim 300ml de cava de l’Anoia a poc a poc, posem la mescla al bany maria i remenem fins que dobli el volum.
- Tornem a batre la mescla amb les barnilles elèctriques com si es tractés de nata muntada i reservem.
- Muntem 200ml de nata i l’afegim a la barreja anterior.
- Omplim un motlle gran o varis de petits, congelem durant 24h, desmotllem i serviu directament sobre galeta o carquinyolis esmicolats.
Els productes marcats amb * són fets a l’Anoia
Data: 10/01/2019
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena