Caprici de iogurt. Recepta del Restaurant Masia la Figuera de l’Astor – Pujalt.
* Fitxes Anoia *
Granola casolana amb iogurt i poma caramel·litzada
Una recepta fàcil de fer i saludable. Ideal per a un bon esmorzar.
Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Alta Anoia i camagrocs
Una recepta de cuina ideal per aquest temps de tardor.
Farcellets de xai amb poma
Farcellets de xai amb poma, recepta ideal per un dia d’hivern
Semifred de cava
Recepta refrescant ideal per fer de postres
Productes Ecològics Puig Aguilera, xai ecològic de la granja a la taula
Al peu del Puig Aguilera, a Can Jorba de les Planes (Òdena) fa generacions que es dediquen al camp i al voltant de mig segle que es dediquen a la ramaderia. Des del 2010 crien xais amb models de producció ecològica.
Caves i vins amb experiències al sud de l’Anoia
Des de fa un segle, la família Pagès s’ha dedicat a l’elaboració de vins d’alta qualitat. Pagès Entrena elabora vuit referències de cava, especialment d’alta gamma com els gran reserva i brut nature.
Visita guiada al museu de la Pell i Cal Granotes
En el marc de la Setmana del Turisme Industrial, el Museu ofereix una visita guiada gratuïta a tots els espais:
Ous Marimon, més frescos impossible
Els ous Marimon surten de gallines ponedores que arriben a la granja amb unes 15 setmanes de vida i que mengen pinso “certificat i equilibrat” que elaboren en una cooperativa de Santa Coloma de Queralt. El tipus d’alimentació va variant amb l’edat de les gallines.
Can Torrens, més d’un segle d’embotits artesans
Al bell mig de Sant Martí Sesgueioles, Can Torrens manté l’essència de l’ofici de xarcuter amb l’elaboració d’embotits de forma artesanal.