Faves a la Catalana. Recepta del Restaurant Casa Roure d’Igualada.
* Fitxes Anoia *
Bacallà a la mel
Bacallà a la mel. Recepta del Restaurant Hotel Tall de Conill de Capellades.
Galtes de porc rostides
Galtes de porc rostides. Recepta de l’Hotel Robert de la Pobla de Claramunt.
Mini cassoleta de l’Anoia
Mini cassoleta de l’Anoia. Recepta del Restaurant El Mirall d’Igualada.
Caprici de iogurt
Caprici de iogurt. Recepta del Restaurant Masia la Figuera de l’Astor – Pujalt.
Granola casolana amb iogurt i poma caramel·litzada
Una recepta fàcil de fer i saludable. Ideal per a un bon esmorzar.
Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Alta Anoia i camagrocs
Una recepta de cuina ideal per aquest temps de tardor.
Farcellets de xai amb poma
Farcellets de xai amb poma, recepta ideal per un dia d’hivern
Semifred de cava
Recepta refrescant ideal per fer de postres
Productes Ecològics Puig Aguilera, xai ecològic de la granja a la taula
Al peu del Puig Aguilera, a Can Jorba de les Planes (Òdena) fa generacions que es dediquen al camp i al voltant de mig segle que es dediquen a la ramaderia. Des del 2010 crien xais amb models de producció ecològica.