Amanida d’estiu
Ingredients:
Enciams variats
Tomàquets cirera
Tomàquets de Copons
Síndria, meló o fruita del temps
Formatge fresc de la Tossa
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de poma
Mostassa Dijonaisse
Sal i pebre
Preparació: netegem, escorrem i barregem els ingredients; enciams, tomàquets i formatge fresc o els ingredients que tinguem a l’abast o que ens agradin més i ho posem tot dins d’un pot de vidre. Preparem la vinagreta dins un pot petit de vidre, barrejant 2/3 d’oli d’oliva i 1/3 de vinagre de poma. Salpebrem la barreja i posem una culleradeta de mostassa dijonaisse. L’interessant d’aquest plat és que l’amanida ens la podem emportar a qualsevol lloc, d’excursió amb la família o els amics i preparar la barreja en un moment. Només haurem de portar els dos pots,anteriorment preparats, tirar la vinagreta dins del pot de l’amanida i barrejar-los.
www.somiatruites.eu