Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Bacallà a la mel

Ingredients per a quatre persones:
4 talls de bacallà dessalat de 200 g cada un
2 patates mitjanes
1 ceba
4 fulles de llorer
50 g de mantega
100 g de farina
1 cullerada de mel
2 rovells d’ou
2 grans d’all
1 raget d’oli verge

Preparació: posarem l´aigua a bullir, amb les fulles de llorer, la ceba tallada a la juliana i les patates
tallades a rodanxes del gruix d’una moneda. Quan les patates quasi estiguin cuites hi afegirem el bacallà i abaixarem el foc al mínim, que no bulli. Ja tot cuit, ho reservarem en calent a punt d’emplatar. Farem un roux (mantega i farina) i ho mullarem a l’aigua amb què hem bullit el bacallà. Hi ajuntarem els rovells. Farem un allioli negat.

Muntatge del plat: col·locarem el bacallà sobre les rodanxes de patates. Sobre el bacallà hi posarem
la juliana de ceba. Hi tirarem una mica d’allioli negat hi ho naparem amb la salsa. Al final ho
glacejarem a la gratinadora.



www.talldeconill.com
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

Què més podem visitar?

5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
5 propostes per descobrir l’Anoia en família
Mapa de l’Anoia
TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Bacallà a la mel

www.talldeconill.com

© 2025 Anoia Turisme