8a fira Mercat de Mercats
Entre els dies 20 i 22 d’octubre l’Avinguda de la Catedral s’omplirà de gastronomia i productes de mercats amb motiu de la celebració de la 8a fira Mercat de Mercats. Aquesta edició arriba amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sana, saludable i de proximitat.
El Mercat de Mercats ofereix un espai per fer difusió del producte de proximitat relacionat amb el territori de la província de Barcelona, i l’Anoia, a través de la Xarxa Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona, hi tindrà la representació de tres productors adherits al projecte de l’Anoia, del Camp a la Taula. Hi participaran; Mas dels Clavers, Marmeles i Olga Rovira, sushi català.
Mas dels Clavers, és un celler de Cabrera d’Anoia que té l’objectiu molt clar: petites produccions, només vinya vella, viticultura ecològica i molta qualitat.
Marmeles, son elaboradors d’ametlles torrades a partir d’una recepta tradicional i altres varietat d’aromes i gustos com caramel·litzada, al punt de sal, o amb exòtiques combinacions d’espècies.
Olga Rovira, sushi català és la inventora de la versió catalana de la idea japonesa. Elabora les boles d’arròs envoltades d’alga negra i plenes de productes autòctons i de proximitat. Poden ser plenes de codonyat amb tomàquet i formatge, de foie, panses i melmelada d’ametlles o d’escalivada amb anxoves, entre altres gustos.