Amanida de poma i nabius amb vinagreta de nous
Ingredients
- Escarola neta i trossejada al gust
- pastanaga a cintes
- api a trossets
- poma a daus
- 1 cullerada de nabius secs.
- Vinagreta: nous triturades a trossets molt petits, oli d’oliva, vinagre de poma, sal marina, mel.
Preparació
- Posar els ingredients de la vinagreta (tres parts d’oli per una de vinagre, un polsim de sal i un xic de mel, en proporció a la quantitat d’amanida i de nous) en un pot de tanca hermètica i sacsejar-los fins a obtenir una lleugera crema homogènia.
- Posar els ingredients de l’amanida en un bol i regar-los amb la vinagreta. Barrejar-ho bé i servir.
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada