Amanida de poma i nabius amb vinagreta de nous
Ingredients
- Escarola neta i trossejada al gust
- pastanaga a cintes
- api a trossets
- poma a daus
- 1 cullerada de nabius secs.
- Vinagreta: nous triturades a trossets molt petits, oli d’oliva, vinagre de poma, sal marina, mel.
Preparació
- Posar els ingredients de la vinagreta (tres parts d’oli per una de vinagre, un polsim de sal i un xic de mel, en proporció a la quantitat d’amanida i de nous) en un pot de tanca hermètica i sacsejar-los fins a obtenir una lleugera crema homogènia.
- Posar els ingredients de l’amanida en un bol i regar-los amb la vinagreta. Barrejar-ho bé i servir.
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena