Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS
  • RECEPTES

    RECEPTES

  • RECEPTES

    RECEPTES

  • RECEPTES

    RECEPTES

    Amanida d’estiu

    Ingredients:
    Enciams variats
    Tomàquets cirera
    Tomàquets de Copons
    Síndria, meló o fruita del temps
    Formatge fresc de la Tossa
    Oli d’oliva verge extra
    Vinagre de poma
    Mostassa Dijonaisse
    Sal i pebre

    Preparació: netegem, escorrem i barregem els ingredients; enciams, tomàquets i formatge fresc o els ingredients que tinguem a l’abast o que ens agradin més i ho posem tot dins d’un pot de vidre. Preparem la vinagreta dins un pot petit de vidre, barrejant 2/3 d’oli d’oliva i 1/3 de vinagre de poma. Salpebrem la barreja i posem una culleradeta de mostassa dijonaisse. L’interessant d’aquest plat és que l’amanida ens la podem emportar a qualsevol lloc, d’excursió amb la família o els amics i preparar la barreja en un moment. Només haurem de portar els dos pots,anteriorment preparats, tirar la vinagreta dins del pot de l’amanida i barrejar-los.



    www.somiatruites.eu
    Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

    Què més podem visitar?

    5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
    Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
    10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
    Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
    5 propostes per descobrir l’Anoia en família
    Mapa de l’Anoia
    TOP ANOIA
    TOP ANOIA
    ANOIA, TERRA DE CASTELLS
    ANOIA, TERRA DE CASTELLS
    SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
    I RODALIES

    © 2025 Anoia Turisme

    BESbswy