Bacallà confitat amb alls tendres i espàrrecs de marge
Aquesta és una recepta saludable ideal per a la Primavera, quan als horts de l’Anoia hi trobem alls tendres i als boscos espàrrecs de marge.
INGREDIENTS:
1 tall de llom de bacallà dessalat / persona
1 patata mitjana/persona *
1 manat d’alls tendres *
1 manat d’espàrrecs de marge *
oli d’oliva verge extra *
1 branqueta de romaní*
pebre negre en gra
sal
- ingredients fets a la comarca de l’Anoia
ELABORACIÓ:
1- Peleu i lamineu 4 patates, enrossiu-les en una paella amb oli d’oliva. Reserveu.
2- Talleu porcions de llom de bacallà (al punt de sal) i confiteu-lo en un cassó petit cobert amb oli d’oliva. Afegiu-hi la branqueta de romaní i 4 grans de pebre negre, deixeu coure a foc lent durant 5-7 minuts. Reserveu i guardeu l’oli per fer, per exemple, un arròs de peix.
3- Saltegeu ràpidament un grapat d’espàrrecs de marge i alls tendres, salpebreu-los.
4- Munteu el plat amb la base de patata, el bacallà, els espàrrecs i els alls tendres.