Newsletter
COVID-19
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • On comprar
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Bacallà confitat amb alls tendres i espàrrecs de marge

Aquesta és una recepta saludable ideal per a la Primavera, quan als horts de l’Anoia hi trobem alls tendres i als boscos espàrrecs de marge.

INGREDIENTS:
1 tall de llom de bacallà dessalat / persona
1 patata mitjana/persona *
1 manat d’alls tendres *
1 manat d’espàrrecs de marge *
oli d’oliva verge extra *
1 branqueta de romaní*
pebre negre en gra
sal

  • ingredients fets a la comarca de l’Anoia

ELABORACIÓ:
1- Peleu i lamineu 4 patates, enrossiu-les en una paella amb oli d’oliva. Reserveu.
2- Talleu porcions de llom de bacallà (al punt de sal) i confiteu-lo en un cassó petit cobert amb oli d’oliva. Afegiu-hi la branqueta de romaní i 4 grans de pebre negre, deixeu coure a foc lent durant 5-7 minuts. Reserveu i guardeu l’oli per fer, per exemple, un arròs de peix.
3- Saltegeu ràpidament un grapat d’espàrrecs de marge i alls tendres, salpebreu-los.
4- Munteu el plat amb la base de patata, el bacallà, els espàrrecs i els alls tendres.

 

Data: 24/05/2019


[hupso]
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena

Què més podem visitar?

Descobreix el Parc Agrari de la Conca d’Òdena 06/11/2021 fins 07/11/2021
El Camí de Sant Jaume al seu pas per l’Anoia
Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
Rutes “Els Camins del Paper” de Capellades
El Castell de Castellolí
Mapa de l’Anoia
Cal Vilaseca, fruits del camp de km0 i sense intermediaris
Els trams del Camí Ignasià a l’Anoia
Zoom Festival 23/11/2021 fins 28/11/2021
17 empreses i punts turístics de l’Anoia i el Consell Comarcal obtenen la distinció de turisme sostenible BIOSPHERE
TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES