Confitura de tomàquet i sàlvia
Ingredients per a quatre persones:
4 tomàquets (Barbastro, cor de bou, pera…)
Oli d’oliva V.E.
Sal, pebre
Una branqueta de sàlvia
Panel·la o sucre morè
Preparació:
En una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva sofregirem els tomàquets pelats i a trossos i sense llavors si en tenen moltes. Quan hagin deixat anar l’aigua, salarem, després hi afegirem la sàlvia, i tres o quatre cullerades de panel·la, deixarem reduir i confitar fins tenir-la al gust.
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena