Crema de meló i menta amb bunyols de préssec
Ingredients per a la crema de meló:
1kg de meló ben madur
8 fulles de menta
Passar tots els ingredients pel turmix i reservar a
la nevera.
Ingredients bunyols de préssec:
1 kg farina de força
200 g sucre
200 g mantega
50 g pastilla de llevat
250 g ou líquid
50 g rovell
15 g sal
200 g aigua
10 g millorant
préssecs
Elaboració: amassar tots els ingredients, amb la màquina de batre, amb el ganxo. Deixar fermentar en bloc tota la massa. Un cop ha fermentat, funyir amb el pes de 20 g cada bola. Posar-hi a dins dauets de préssec sense pell. Coure a la fregidora amb oli de girasol a 140ºC. Finalment, ensucrar-los. Muntar el plat amb tres bunyols i la sopa de meló amb menta.
www.grupjardi.com
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada