Crema de meló i menta amb bunyols de préssec
Ingredients per a la crema de meló:
1kg de meló ben madur
8 fulles de menta
Passar tots els ingredients pel turmix i reservar a
la nevera.
Ingredients bunyols de préssec:
1 kg farina de força
200 g sucre
200 g mantega
50 g pastilla de llevat
250 g ou líquid
50 g rovell
15 g sal
200 g aigua
10 g millorant
préssecs
Elaboració: amassar tots els ingredients, amb la màquina de batre, amb el ganxo. Deixar fermentar en bloc tota la massa. Un cop ha fermentat, funyir amb el pes de 20 g cada bola. Posar-hi a dins dauets de préssec sense pell. Coure a la fregidora amb oli de girasol a 140ºC. Finalment, ensucrar-los. Muntar el plat amb tres bunyols i la sopa de meló amb menta.
www.grupjardi.com
Anoia
Arròs Paperer
Art
barraques de pedra seca
Bellprat
botifarra
Cabrera d'Anoia
Calaf
Camí Ral
cassola
Castells
cigronet
Cultura
Festa
figues
Fira
formatge
fruita dolça
GASTRONOMIA
Història
Igualada
La Llacuna
La Torre de Claramunt
Llibres
Mala Dona
Medieval
mel
mercat
Modernisme
Montserrat
Piera
pollastre
préssec
recepta
restaurant
rural
Salts d'Aigua
Teatre
Vallbona d'Anoia
Veciana
vi
Vila del Llibre
Vilanova del Camí
vinya
Òdena
Què més podem visitar?
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES
I RODALIES