Crema de meló i menta amb bunyols de préssec
Ingredients per a la crema de meló:
1kg de meló ben madur
8 fulles de menta
Passar tots els ingredients pel turmix i reservar a
la nevera.
Ingredients bunyols de préssec:
1 kg farina de força
200 g sucre
200 g mantega
50 g pastilla de llevat
250 g ou líquid
50 g rovell
15 g sal
200 g aigua
10 g millorant
préssecs
Elaboració: amassar tots els ingredients, amb la màquina de batre, amb el ganxo. Deixar fermentar en bloc tota la massa. Un cop ha fermentat, funyir amb el pes de 20 g cada bola. Posar-hi a dins dauets de préssec sense pell. Coure a la fregidora amb oli de girasol a 140ºC. Finalment, ensucrar-los. Muntar el plat amb tres bunyols i la sopa de meló amb menta.
www.grupjardi.com
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena
Què més podem visitar?
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES
I RODALIES