Crema de verdures d’hivern amb ou poché
INGREDIENTS:
- 1 porro
- 3 pastanagues
- 1 carbassa de violí
- 1 ou per persona* oli d’oliva
- Aigua o brou de verdures sal i pebre
ELABORACIÓ:
- Sofregiu un porro tallat petitet amb oli d’oliva i una mica de sal. Mentrestant talleu a dauets petits les pastanagues i la carbassa, afegiu-les a l’olla.
- Reserveu uns dauets de carbassa per saltejar-los a part, serviran per a la decoració final.
- Afegiu-hi aigua fins cobrir i deixeu bullir 15 minuts.
- Mentrestant, feu l’ou poché, o bé un ou dur, al vostre gust. Si el feu poché, us podeu ajudar d’un plàstic film per embolcallar l’ou i tot seguit col·locar-lo a l’aigua bullint, així us serà més fàcil el procés.
- Quan la verdura sigui cuita, tritureu per obtenir una crema, si convé hi afegiu aigua o una mica d’oli d’oliva.
- Repartiu la crema als plats, col·loqueu-hi l’ou poché i amaniu amb sal, pebre i oli d’oliva. Decoreu amb els dauets de carbassa saltejats i opcionalment podeu acompanyar-ho d’encenalls de pernil.
Data: 22/02/2019
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada