Farcells d’albergínia i formatge amb vinagreta de tomàquet
INGREDIENTS:
2 albergínies
2 tomàquets de varietats diverses
Tomàquets secs en conserva
Formatge al vostre gust
1 grapat d’ametlles torrades
oli d’oliva verge extra
vinagre balsàmic
sal gruixuda
ELABORACIÓ:
1- Talleu les albergínies a làmines i coeu-les a la planxa. Reserveu.
2- Talleu 2 tomàquets a dauets petits, feu el mateix amb 2 tomàquets secs en conserva. Afegiu-hi ametlles picades, oli d’oliva i vinagre balsàmic com si féssiu una vinagreta.
3- Escolliu el formatge que més us agradi: de cabra, tendre, mató… I amb ell farciu les albergínies posant-hi també una gota de mel.
4- Serviu-les amb la vinagreta que heu preparat.
Data: 01/07/2019
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena