Lembas
Ingredients
- 1 paquet de galetes d’arròs
- llavors de gira-sol
- carbassa i sèsam lleugerament torrades
- ametlles, avellanes i nous lleugerament torrades i a trossets
- pinyons lleugerament torrats
- mel o un altre endolcidor natural.
Preparació
- Regar lleugerament cada galeta amb un fil de mel o melassa perquè els fruits secs i les llavors que repartirem per sobre (de més gros a més petit) s’enganxin.
- Una vegada fet això, tornar a regar amb un filet de mel o melassa perquè li doni un toc caramel·litzat al conjunt.
- Anar posant-les, una a costat de l’altra, en la safata plana del forn.
- Gratinar-les fins que prenen un bonic color daurat.
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena