Paté de pebrot i ametlla
Ingredients
- 2 pebrots escalivats
- 1 all
- 1 culleradeta de pebre vermell
- un polsim de sal marina
- 100 g d’ametlla salada de Fruits Secs Torra
- 1 cullerada d’oli d’oliva.
Preparació
- Pelar els pebrots i treure’ls-hi les llavor.
- Posar-los en un recipient amb la resta d’ingredients i triturar-ho fins obtenir la consistència de paté.
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada