Paté de pebrot i ametlla
Ingredients
- 2 pebrots escalivats
- 1 all
- 1 culleradeta de pebre vermell
- un polsim de sal marina
- 100 g d’ametlla salada de Fruits Secs Torra
- 1 cullerada d’oli d’oliva.
Preparació
- Pelar els pebrots i treure’ls-hi les llavor.
- Posar-los en un recipient amb la resta d’ingredients i triturar-ho fins obtenir la consistència de paté.
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena