Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

    Tatin de préssec de La Fortesa amb iogurt i ametlla

    Un postre amb gust d’estiu que no us deixarà indiferents. Fet, com sempre, amb productes de l’Anoia!

    INGREDIENTS:

    2 préssecs de la Fortesa
    1 iogurt artesà
    1 grapat d’ametlles torrades
    4 cullerades de sucre morè
    2 cullerades de mantega
    Pasta de full 1 llima o llimona

     

    ELABORACIÓ:

    1- Talleu 2 préssecs de La Fortesa a grills i caramel·litzeu-los en una paella amb 4 cullerades de sucre i 2 cullerades de mantega. Reserveu-los.
    2- Ompliu els motlles individuals (o flameres) amb 4 talls de préssec a cada ració. Cobriu amb una rodanxa de pasta de full.
    3- Enforneu a 180ºC fins que veieu que la pasta de full sigui cuita, uns 10 minuts aproximadament.
    4- Desemmotlleu i serviu amb iogurt artesà, ametlla torrada de i ratlladura de llima o llimona.

    Data: 02/08/2019


    Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge fotografia GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada LaTossa llavors Mala Dona Medieval mercat miocè mirador Montbui ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera préssec recepta restaurant Salts d'Aigua SantaMargaridadeMontbui Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vinyala visitaguiada

    Què més podem visitar?

    5 fonts de l’Anoia on anar d’excursió a berenar!
    Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia
    10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic
    Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya
    5 propostes per descobrir l’Anoia en família
    Mapa de l’Anoia
    TOP ANOIA
    TOP ANOIA
    ANOIA, TERRA DE CASTELLS
    ANOIA, TERRA DE CASTELLS
    SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
    I RODALIES

    © 2025 Anoia Turisme