Tatin de préssec de La Fortesa amb iogurt i ametlla
Un postre amb gust d’estiu que no us deixarà indiferents. Fet, com sempre, amb productes de l’Anoia!
INGREDIENTS:
2 préssecs de la Fortesa
1 iogurt artesà
1 grapat d’ametlles torrades
4 cullerades de sucre morè
2 cullerades de mantega
Pasta de full 1 llima o llimona
ELABORACIÓ:
1- Talleu 2 préssecs de La Fortesa a grills i caramel·litzeu-los en una paella amb 4 cullerades de sucre i 2 cullerades de mantega. Reserveu-los.
2- Ompliu els motlles individuals (o flameres) amb 4 talls de préssec a cada ració. Cobriu amb una rodanxa de pasta de full.
3- Enforneu a 180ºC fins que veieu que la pasta de full sigui cuita, uns 10 minuts aproximadament.
4- Desemmotlleu i serviu amb iogurt artesà, ametlla torrada de i ratlladura de llima o llimona.
Data: 02/08/2019
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena