Des de fa un segle, la família Pagès s’ha dedicat a l’elaboració de vins d’alta qualitat. Pagès Entrena elabora vuit referències de cava, especialment d’alta gamma com els gran reserva i brut nature.
* Fitxes Anoia *
Visita guiada al museu de la Pell i Cal Granotes
En el marc de la Setmana del Turisme Industrial, el Museu ofereix una visita guiada gratuïta a tots els espais:
Ous Marimon, més frescos impossible
Els ous Marimon surten de gallines ponedores que arriben a la granja amb unes 15 setmanes de vida i que mengen pinso “certificat i equilibrat” que elaboren en una cooperativa de Santa Coloma de Queralt. El tipus d’alimentació va variant amb l’edat de les gallines.
Can Torrens, més d’un segle d’embotits artesans
Al bell mig de Sant Martí Sesgueioles, Can Torrens manté l’essència de l’ofici de xarcuter amb l’elaboració d’embotits de forma artesanal.
D’melis: hidromel a partir d’una recepta mil·lenària
Alguns dels productes que elabora D’melis són l’hidromel (que s’obté bàsicament de la fermentació de la mel i el pol·len,) el vinagre de mel “melagre”, una cervesa amb hidromel i tres varietats de paté.
Tastanoia
Concentració de restaurants i productors de l’Anoia per oferir una mostra dels seus millors productes
Festa de la Verema als Hostalets de Pierola
Amb el ‘V Cava i Teca’ i la Festa de la Verema, els Hostalets de Pierola recorda la importància de la vinya, el raïm i el vi en la identitat col·lectiva del municipi.
Crema de verdures d’hivern amb ou poché
Recepta de crema de verdures d’hivern amb ou poché, una primer plat fàcil de fer i molt saludable
Truita oberta amb botifarra negra, poma i ceba caramel·litzada
Una truita original i deliciosa, per sorprendre a tothom durant el sopar del Dijous Llarder… o durant tot l’any
Bacallà confitat amb alls tendres i espàrrecs de marge
Una recepta saludable ideal per a la Primavera, quan als horts de l’Anoia hi trobem alls tendres i als boscos espàrrecs de marge.