Els ous Marimon surten de gallines ponedores que arriben a la granja amb unes 15 setmanes de vida i que mengen pinso “certificat i equilibrat” que elaboren en una cooperativa de Santa Coloma de Queralt. El tipus d’alimentació va variant amb l’edat de les gallines.
* Fitxes Anoia *
Can Torrens, més d’un segle d’embotits artesans
Al bell mig de Sant Martí Sesgueioles, Can Torrens manté l’essència de l’ofici de xarcuter amb l’elaboració d’embotits de forma artesanal.
D’melis: hidromel a partir d’una recepta mil·lenària
Alguns dels productes que elabora D’melis són l’hidromel (que s’obté bàsicament de la fermentació de la mel i el pol·len,) el vinagre de mel “melagre”, una cervesa amb hidromel i tres varietats de paté.
Tastanoia
Concentració de restaurants i productors de l’Anoia per oferir una mostra dels seus millors productes
Festa de la Verema als Hostalets de Pierola
Amb el ‘V Cava i Teca’ i la Festa de la Verema, els Hostalets de Pierola recorda la importància de la vinya, el raïm i el vi en la identitat col·lectiva del municipi.
Crema de verdures d’hivern amb ou poché
Recepta de crema de verdures d’hivern amb ou poché, una primer plat fàcil de fer i molt saludable
Truita oberta amb botifarra negra, poma i ceba caramel·litzada
Una truita original i deliciosa, per sorprendre a tothom durant el sopar del Dijous Llarder… o durant tot l’any
Bacallà confitat amb alls tendres i espàrrecs de marge
Una recepta saludable ideal per a la Primavera, quan als horts de l’Anoia hi trobem alls tendres i als boscos espàrrecs de marge.
Farcells d’albergínia i formatge amb vinagreta de tomàquet
Un aperitiu estiuenc i lleuger, amb productes de l’Anoia i de temporada.
Tatin de préssec de La Fortesa amb iogurt i ametlla
Un postre amb gust d’estiu que no us deixarà indiferents. Fet, com sempre, amb productes de l’Anoia!