Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa
Ingredients per a quatre persones:
300 g de bolets de temporada (ceps, rovellons, camagrocs, etc)
60 g de mantega
1 formatge petit de cabra
600 g d’arròs “Carneroli”
2 escalunyes
2 litres de suc de rostit
Elaboració: en una paella antiadherent poseu 30 g de mantega i els bolets, que es coguin una mica, i a mitja cocció hi afegiu les escalunyes picades. Deixeu-ho enrossir i finalment ho salpebreu i hi afegiu l’arròs. Ho sofregiu un instant i ja podeu abocar el suc de rostit ben calent. Ho feu bullir durant 17 minuts, ho traieu del foc i hi afegiu el formatge prèviament ratllat i la mantega que us quedava. Tot plegat ho aneu removent fins que l’arròs quedi ben cremós.
Nota: el suc de rostit s’ha de fer amb una gallina rostida a la catalana i només aprofiteu-ne el brou.
Presentació: posar l’arròs en un plat amb un motlle, i a sobre posar algun bolet fregit prèviament amb una mica de farina i una mica de formatge de la Tossa ratllat.
www.nouurbisol.com