Newsletter
COVID-19
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • On comprar
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
  • Escapa’t a l’Anoia
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa

Ingredients per a quatre persones:
300 g de bolets de temporada (ceps, rovellons, camagrocs, etc)
60 g de mantega
1 formatge petit de cabra
600 g d’arròs “Carneroli”
2 escalunyes
2 litres de suc de rostit

Elaboració: en una paella antiadherent poseu 30 g de mantega i els bolets, que es coguin una mica, i a mitja cocció hi afegiu les escalunyes picades. Deixeu-ho enrossir i finalment ho salpebreu i hi afegiu l’arròs. Ho sofregiu un instant i ja podeu abocar el suc de rostit ben calent. Ho feu bullir durant 17 minuts, ho traieu del foc i hi afegiu el formatge prèviament ratllat i la mantega que us quedava. Tot plegat ho aneu removent fins que l’arròs quedi ben cremós.

Nota: el suc de rostit s’ha de fer amb una gallina rostida a la catalana i només aprofiteu-ne el brou.

Presentació: posar l’arròs en un plat amb un motlle, i a sobre posar algun bolet fregit prèviament amb una mica de farina i una mica de formatge de la Tossa ratllat.



www.nouurbisol.com
Share Button
Anoia Arròs Paperer Art barraques de pedra seca Bellprat botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral cassola Castells cigronet Cultura Festa figues Fira formatge fruita dolça GASTRONOMIA Història Igualada La Llacuna La Torre de Claramunt Llibres Mala Dona Medieval mel mercat Modernisme Montserrat Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi Vila del Llibre Vilanova del Camí vinya Òdena

Què més podem visitar?

TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa

www.nouurbisol.com

Newsletter

Si vols descobrir l’Anoia, rebre recomanacions d’activitats, rutes, sortides, … saber què no ets pots perdre del seu patrimoni, cultura i gastronomia, i conèixer l’agenda dels esdeveniments més destacats, subscriu-te al butlletí d’Anoia Turisme.