-
RECEPTES
Cigronets de l’Anoia saltats amb bolets al perfum de botifarra negra de la Llacuna
Ingredients per a quatre persones:
400 g de cigronet cuit
1 botifarra negra
250 g de bolets
1 ceba petita
Alls, oli d’oliva, sal , pebre negre i julivert
Elaboració: en una paella sofregim la ceba amb la botifarra negra i els bolets, tot tallat en trossets petits. Quan estitgui sofregit hi afegim els cigronets, l’all i el julivert picadets. Ho salpebrem, li donem unes voltes fins que ens agafin totes les aromes i ja ho podem servir.
www.xarops.com [hupso]
Anoia Art botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral Carrera Castells cementiri cigronet Cultura Deporte Esquiador Festa figues Fira formatge GASTRONOMIA Gorg Història HostaletsdePierola Igualada La Llacuna Mala Dona Medieval mel mercat miocè ORPÍ paleontologia paleoturisme Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi vinyala visitaguiada Òdena
Què més podem visitar?

Descobreix el Parc Agrari de la Conca d’Òdena 06/11/2021 fins 07/11/2021

Zoom Festival 23/11/2021 fins 28/11/2021
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES
I RODALIES