-
RECEPTES
Cigronets de l’Anoia saltats amb bolets al perfum de botifarra negra de la Llacuna
Ingredients per a quatre persones:
400 g de cigronet cuit
1 botifarra negra
250 g de bolets
1 ceba petita
Alls, oli d’oliva, sal , pebre negre i julivert
Elaboració: en una paella sofregim la ceba amb la botifarra negra i els bolets, tot tallat en trossets petits. Quan estitgui sofregit hi afegim els cigronets, l’all i el julivert picadets. Ho salpebrem, li donem unes voltes fins que ens agafin totes les aromes i ja ho podem servir.
www.xarops.com
Anoia
Arròs Paperer
Art
barraques de pedra seca
Bellprat
botifarra
Cabrera d'Anoia
Calaf
Camí Ral
cassola
Castells
cigronet
Cultura
Festa
figues
Fira
formatge
fruita dolça
GASTRONOMIA
Història
Igualada
La Llacuna
La Torre de Claramunt
Llibres
Mala Dona
Medieval
mel
mercat
Modernisme
Montserrat
Piera
pollastre
préssec
recepta
restaurant
rural
Salts d'Aigua
Teatre
Vallbona d'Anoia
Veciana
vi
Vila del Llibre
Vilanova del Camí
vinya
Òdena
Què més podem visitar?
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES
I RODALIES