Al bell mig del Mercat de la Masuca d’Igualada hi ha la parada de la carnisseria i xarcuteria Esquius. Amb origen al 1961, ara és la segona generació la que regenta el negoci.
* Fitxes Anoia *
Lembas
Prova les “lembas” uns galetes d’arròs, fetes amb fruita seca.
Pastís de Llimona
Pastís que et deixa un gust refrescant. Prova’l
Mas d’en Nogués: fruits secs artesans, de proximitat i amb valor afegit
Mas d’en Nogués porta prop de dues dècades portant a taula fruits secs al natural o cuinats a partir de receptes tradicionals, a més, les ametlles al natural i en les seves diferents elaboracions compten amb la certificació de producte ecològic i tots els productes que elaboren estan certificats com a productes sense gluten.
Espina de Ferro
Espina de Ferro és una cervesa artesana de Vilanova del Camí. Des del gener de 2018 elaboren les seves cerveses al seu propi obrador
Paté de pebrot i ametlla
Proveu aquest paté, el gust us sorprendrà !
Mas Buret, una mel de premi
En un paratge de Santa Margarida de Montbui s’ubica Mas Buret, on la quarta generació de la família Oliva regenta una empresa que produeix i comercialitza mel.
Amanida de poma i nabius amb vinagreta de nous
Una recepta d’allò més refrescant feta amb productes de proximitat.
Rissoto amb formatge de Làctics La Tossa
Rissoto amb formatge de Làctics La Tossa
Montbruc, oli nascut al peu de Montserrat
L’oli Montbruc s’elabora al municipi del Bruc amb la filosofia de la proximitat i el quilòmetre 0 cuidant tot el procés per obtenir un resultat excel•lent