Mas Buret, una mel de premi

En un paratge de Santa Margarida de Montbui s’ubica Mas Buret, on la quarta generació de la família Oliva regenta una empresa que produeix i comercialitza mel.


Amanida de poma i nabius amb vinagreta de nous

Una recepta d’allò més refrescant feta amb productes de proximitat.


Rissoto amb formatge de Làctics La Tossa

Rissoto amb formatge de Làctics La Tossa


Montbruc, oli nascut al peu de Montserrat

L’oli Montbruc s’elabora al municipi del Bruc amb la filosofia de la proximitat i el quilòmetre 0 cuidant tot el procés per obtenir un resultat excel•lent

Data inici: 30/10/2018

Confitura de tomàquet i sàlvia

Confitura de tomàquet i sàlvia per ancompanyar els formatges de Làctics La Tossa


Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf

Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf. Recepta de La Fonda del Saumell de Vallbona d’Anoia.


Pollastre de pagès farcit amb foie

Pollastre de pagès farcit amb foie. Recepta del Restaurant Castell d’Orpí.


Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa

Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa. Recepta del Restaurant Nou Urbisol de Castellolí.


Amanida d’estiu

Amanida d’estiu. Recepta del Somiatruites espai gastronòmic d’Igualada.


Crema de meló i menta amb bunyols de préssec

Crema de meló i menta amb bunyols de préssec. Recepta del Restaurant el Kubb de Sant Jaume de Sesoliveres (Igualada)