
En un paratge de Santa Margarida de Montbui s’ubica Mas Buret, on la quarta generació de la família Oliva regenta una empresa que produeix i comercialitza mel.

Una recepta d’allò més refrescant feta amb productes de proximitat.


L’oli Montbruc s’elabora al municipi del Bruc amb la filosofia de la proximitat i el quilòmetre 0 cuidant tot el procés per obtenir un resultat excel•lent

Confitura de tomàquet i sàlvia per ancompanyar els formatges de Làctics La Tossa

Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf. Recepta de La Fonda del Saumell de Vallbona d’Anoia.

Pollastre de pagès farcit amb foie. Recepta del Restaurant Castell d’Orpí.

Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa. Recepta del Restaurant Nou Urbisol de Castellolí.

Amanida d’estiu. Recepta del Somiatruites espai gastronòmic d’Igualada.

Crema de meló i menta amb bunyols de préssec. Recepta del Restaurant el Kubb de Sant Jaume de Sesoliveres (Igualada)