Caves i vins amb experiències al sud de l’Anoia

Des de fa un segle, la família Pagès s’ha dedicat a l’elaboració de vins d’alta qualitat. Pagès Entrena elabora vuit referències de cava, especialment d’alta gamma com els gran reserva i brut nature.

Data inici: 17/12/2018

Ous Marimon, més frescos impossible

Els ous Marimon surten de gallines ponedores que arriben a la granja amb unes 15 setmanes de vida i que mengen pinso “certificat i equilibrat” que elaboren en una cooperativa de Santa Coloma de Queralt. El tipus d’alimentació va variant amb l’edat de les gallines.

Data inici: 28/01/2019

Can Torrens, més d’un segle d’embotits artesans

Al bell mig de Sant Martí Sesgueioles, Can Torrens manté l’essència de l’ofici de xarcuter amb l’elaboració d’embotits de forma artesanal.

Data inici: 20/02/2019

D’melis: hidromel a partir d’una recepta mil·lenària

Alguns dels productes que elabora D’melis són l’hidromel (que s’obté bàsicament de la fermentació de la mel i el pol·len,) el vinagre de mel “melagre”, una cervesa amb hidromel i tres varietats de paté.

Data inici: 02/04/2019

Crema de verdures d’hivern amb ou poché

Recepta de crema de verdures d’hivern amb ou poché, una primer plat fàcil de fer i molt saludable

Data inici: 22/02/2019

Truita oberta amb botifarra negra, poma i ceba caramel·litzada

Una truita original i deliciosa, per sorprendre a tothom durant el sopar del Dijous Llarder… o durant tot l’any

Data inici: 06/03/2019

Bacallà confitat amb alls tendres i espàrrecs de marge

Una recepta saludable ideal per a la Primavera, quan als horts de l’Anoia hi trobem alls tendres i als boscos espàrrecs de marge.

Data inici: 24/05/2019

Farcells d’albergínia i formatge amb vinagreta de tomàquet

Un aperitiu estiuenc i lleuger, amb productes de l’Anoia i de temporada.

Data inici: 01/07/2019

Tatin de préssec de La Fortesa amb iogurt i ametlla

Un postre amb gust d’estiu que no us deixarà indiferents. Fet, com sempre, amb productes de l’Anoia!

Data inici: 02/08/2019