L’oli Montbruc s’elabora al municipi del Bruc amb la filosofia de la proximitat i el quilòmetre 0 cuidant tot el procés per obtenir un resultat excel•lent
* Fitxes Anoia *
Confitura de tomàquet i sàlvia
Confitura de tomàquet i sàlvia per ancompanyar els formatges de Làctics La Tossa
Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf
Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf. Recepta de La Fonda del Saumell de Vallbona d’Anoia.
Pollastre de pagès farcit amb foie
Pollastre de pagès farcit amb foie. Recepta del Restaurant Castell d’Orpí.
Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa
Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa. Recepta del Restaurant Nou Urbisol de Castellolí.
Amanida d’estiu
Amanida d’estiu. Recepta del Somiatruites espai gastronòmic d’Igualada.
Crema de meló i menta amb bunyols de préssec
Crema de meló i menta amb bunyols de préssec. Recepta del Restaurant el Kubb de Sant Jaume de Sesoliveres (Igualada)
Faves a la Catalana
Faves a la Catalana. Recepta del Restaurant Casa Roure d’Igualada.
Bacallà a la mel
Bacallà a la mel. Recepta del Restaurant Hotel Tall de Conill de Capellades.
Galtes de porc rostides
Galtes de porc rostides. Recepta de l’Hotel Robert de la Pobla de Claramunt.