Newsletter
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
    • RECOMANACIONS I PROPOSTES A L’ANOIA
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS
  • RECEPTES

    https://anoiaturisme.cat/anoia/receptes-2/

  • GASTRONOMIA

    https://anoiaturisme.cat/anoia/gastronomia/

  • RECEPTES

    https://anoiaturisme.cat/anoia/receptes-2/

  • RECETAS

    https://anoiaturisme.cat/es/anoia/receptes-2/

  • RECEPTES

    https://anoiaturisme.cat/anoia/receptes-2/

Anoia Turisme
Receptes

La gastronomia de la comarca també és frontera, situada entre dos grans espais gastronòmics, la cuina de terra endins i la del litoral, a cavall de la cuina de llevant i la cuina de ponent. Així els protagonistes dels fogons dels nostres restaurants són productes de mar i de muntanya.

A continuació poseu veure algunes de les millors receptes de la comarca de l’Anoia.

Tatin de préssec de La Fortesa amb iogurt i ametlla
Tatin de préssec de La Fortesa amb iogurt i ametlla

Un postre amb gust d’estiu que no us deixarà indiferents. Fet, com sempre, amb productes de l’Anoia!

Data: 02/08/2019

Farcells d’albergínia i formatge amb vinagreta de tomàquet
Farcells d’albergínia i formatge amb vinagreta de tomàquet

Un aperitiu estiuenc i lleuger, amb productes de l’Anoia i de temporada.

Data:01/07/2019

Bacallà confitat amb alls tendres i espàrrecs de marge
Bacallà confitat amb alls tendres i espàrrecs de marge

Una recepta saludable ideal per a la Primavera, quan als horts de l’Anoia hi trobem alls tendres i als boscos espàrrecs de marge.

Data: 24/05/2019

Truita oberta amb botifarra negra, poma i ceba caramel·litzada
Truita oberta amb botifarra negra, poma i ceba caramel·litzada

Una truita original i deliciosa, per sorprendre a tothom durant el sopar del Dijous Llarder… o durant tot l’any

Data:06/03/2019

Crema de verdures d’hivern amb ou poché
Crema de verdures d’hivern amb ou poché

Recepta de crema de verdures d’hivern amb ou poché, una primer plat fàcil de fer i molt saludable

Data: 22/02/2019

Semifred de cava
Semifred de cava

Recepta refrescant ideal per fer de postres

Data:10/01/2019

Farcellets de xai amb poma
Farcellets de xai amb poma

Farcellets de xai amb poma, recepta ideal per un dia d’hivern


Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Alta Anoia i camagrocs
Mandonguilles de botifarra amb cigronet de l’Alta Anoia i camagrocs

Una recepta de cuina ideal per aquest temps de tardor.

Data:29/10/2018

Granola casolana amb iogurt i poma caramel·litzada
Granola casolana amb iogurt i poma caramel·litzada

Una recepta fàcil de fer i saludable. Ideal per a un bon esmorzar.


Caprici de iogurt
Caprici de iogurt

Caprici de iogurt. Recepta del Restaurant Masia la Figuera de l’Astor – Pujalt.


www.masialafiguera.cat
Mini cassoleta de l’Anoia
Mini cassoleta de l’Anoia

Mini cassoleta de l’Anoia. Recepta del Restaurant El Mirall d’Igualada.


Galtes de porc rostides
Galtes de porc rostides

Galtes de porc rostides. Recepta de l’Hotel Robert de la Pobla de Claramunt.


www.hotel-robert.com
Bacallà a la mel
Bacallà a la mel

Bacallà a la mel. Recepta del Restaurant Hotel Tall de Conill de Capellades.


www.talldeconill.com
Faves a la Catalana
Faves a la Catalana

Faves a la Catalana. Recepta del Restaurant Casa Roure d’Igualada.


Crema de meló i menta amb bunyols de préssec
Crema de meló i menta amb bunyols de préssec

Crema de meló i menta amb bunyols de préssec. Recepta del Restaurant el Kubb de Sant Jaume de Sesoliveres (Igualada)


www.grupjardi.com
Amanida d’estiu
Amanida d’estiu

Amanida d’estiu. Recepta del Somiatruites espai gastronòmic d’Igualada.


www.somiatruites.eu
Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa
Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa

Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa. Recepta del Restaurant Nou Urbisol de Castellolí.


www.nouurbisol.com
Pollastre de pagès farcit amb foie
Pollastre de pagès farcit amb foie

Pollastre de pagès farcit amb foie. Recepta del Restaurant Castell d’Orpí.


www.castellorpi.com
Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf
Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf

Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf. Recepta de La Fonda del Saumell de Vallbona d’Anoia.


www.lafondadelsaumell.cat
Confitura de tomàquet i sàlvia
Confitura de tomàquet i sàlvia

Confitura de tomàquet i sàlvia per ancompanyar els formatges de Làctics La Tossa


Rissoto amb formatge de Làctics La Tossa
Rissoto amb formatge de Làctics La Tossa

Rissoto amb formatge de Làctics La Tossa


Amanida de poma i nabius amb vinagreta de nous
Amanida de poma i nabius amb vinagreta de nous

Una recepta d’allò més refrescant feta amb productes de proximitat.


Paté de pebrot i ametlla
Paté de pebrot i ametlla

Proveu aquest paté, el gust us sorprendrà !


Pastís de Llimona
Pastís de Llimona

Pastís que et deixa un gust refrescant. Prova’l


Lembas
Lembas

Prova les “lembas” uns galetes d’arròs, fetes amb fruita seca.


Cigronets de l’Anoia saltats amb bolets al perfum de botifarra negra de la Llacuna
Cigronets de l’Anoia saltats amb bolets al perfum de botifarra negra de la Llacuna

Cigronets de l’Anoia saltats amb bolets al perfum de botifarra negra de la Llacuna. Recepta del Restaurant Xarop’s de Jorba.


www.xarops.com
Conill rostit amb cargols de vinya
Conill rostit amb cargols de vinya

Conill rostit amb cargols de vinya. Recepta del Restaurant Samuntà d’Òdena.


www.restaurantsamunta.cat

© 2025 Anoia Turisme