-
-
-
-
-
https://anoiaturisme.cat/anoia/receptes-2/
-
https://anoiaturisme.cat/anoia/gastronomia/
-
-
-
-
-
-
-
-
https://anoiaturisme.cat/anoia/receptes-2/
-
https://anoiaturisme.cat/es/anoia/receptes-2/
-
-
-
-
-

Bona taula i bones mans.
La gastronomia de la comarca és fronterera entre la cuina de terra endins i la de litoral, entre tradició i modernitat.
Parlar de gastronomia a l’Anoia és parlar de Km 0, de tradició i de modernitat, del cigronet de l’Alta Anoia, i de la ceba farcida i del pa de l’Anoia, i del pa culet, pans que es barregen amb els més tradicionals. Parlar de gastronomia a l’Anoia també és degustar plats fondos. De gran tradició són els embotits, els fuets, les llonganisses i la botifarra blanca i negra.
El plaer de menjar el que la terra ens dona amb una cuina tradicional o bé sofisticada. Els restaurants de l’Anoia són una parada obligada per a gaudir del menjar i de la vida.